superior

Fires i Congressos

II OCITUR rep prop de 120 propostes sobre oci i turisme per debatre al Congrés

Els organitzadors de la II edició OCITUR, Tecnocampus Mataró-Maresme, ja han rebut prop de 120 propostes de papers per debatre en el decurs del Congrés que es portarà a terme entre els dies 29 de juny i 2 de juliol a Mataró. La data límit per poder participar com a ponent finalitza el 15 de maig. L’objectiu del Congrés és reunir investigadors, empreses i institucions que, interessades en l’oci i el turisme, fan recerca per tal de crear coneixement, productes, serveis i empreses. OCITUR 2014 es celebrarà conjuntament amb International Conference on Tourism between China and Spain (ITCHS2014), centrat en les relacions entre ambdós països.

Les propostes presentades fins al moment giren a l’entorn de l’evolució i els recursos d’una destinació madura de sol i platja, les noves tecnologies i tendències dins el màrqueting, l’especialització en turisme cultural, la gestió dels recursos humans dins el sector, així com les relacions turístiques entre Espanya i Xina, entre d’altres.

La major part de les propostes vénen de l’àmbit universitari amb ponents de la Universitat de Girona, Universitat de les Illes Balears, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Tecnocampus, CETT i Universitat Rovira i Virgili. Pel que fa a la Xina, Beijing International Studies University, Chengdu Sports University, China Tourism Academy, Shanghai Normal University, entre d’altres, ja han confirmat la seva assistència al Congrés.

Els principals eixos temàtics de les comunicacions que es poden presentar a través de l’adreça secretaria.ocitur@tecnocampus.cattant pel que fa a OCITUR com a ITCHS són: màrqueting turístic, sostenibilitat i responsabilitat social, oci als diferents segments de mercat, productes turístics en transformació, events, innovació en turisme i les xarxes socials.

Articles relacionats

Back to top button