superior

EstudisFormació

La Sagrada Família dispara el seu rècord de visitants

El temple de la Sagrada Família, la icona més representativa de la ciutat de Barcelona, ha superat els 4,5 milions de visites. Ha crescut en gairebé 800 mil visitants en un any i en 1,2 milions des del 2014.

El 72% dels visitants van escollir la visita al monument pel seu atractiu turístic en considerar-lo imprescindible durant l’estada a la ciutat. La resta tenien una motivació vinculada a aspectes religiosos, arquitectònics o per la figura d’Antoni Gaudí. L’evolució ha estat positiva en els darrers anys, amb creixements molt importants: 3,3 milions el 2014, 3,7 milions el 2015 i 4,5 milions el 2016.

Parlant de l’èxit de visitants, però, cal tenir present que aquests 4,5 milions de persones representen únicament el 20% dels turistes que s’acosten al temple. Tal i com va informar Comunicatur, el 80% dels turistes visiten només els entorns de la Sagrada Família i la meitat no s’està ni 40 minuts per la zona.

El públic jove és el principal visitant, el 44% té entre 16 i 34 anys. Per procedència, els francesos i nord-americans són, amb un 12% cadascú, els turistes més interessats en la basílica. Els catalans i de la resta de l’Estat sumen només un 6,4%.

Articles relacionats

Back to top button