superior

Empreses

El Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme destina 20,8 milions per millorar la xarxa wifi del sector hoteler

El Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, a través de l’entitat pública empresarial Red.es, ha llançat el programa de millora de la connectivitat sense fils del sector hoteler “Hoteles con Red”. Es tracta d’una convocatòria pública d’ajudes econòmiques per al desplegament o la millora de les xarxes sense fils en establiments hotelers.

L’objectiu és oferir un servei d’accés a Internet gratuït i de qualitat als clients, des de qualsevol part de l’establiment, i que permeti absorbir l’augment de dispositius mòbils disponibles per persona. Aquest programa compta amb una dotació total de més de 20,8 milions d’euros.

Les ajudes financeres cobriran fins al 80% del projecte de desplegament o millora de la xarxa sense fils dels hotels, amb un màxim de 25.000 euros i un mínim de 5.000 euros. El programa preveu també ajudes per a la contractació d’una nova línia d’accés a Internet o una millora en la capacitat de l’actual, ja sigui fixa o mòbil, necessària per al desplegament o millora de la connectivitat sense fils.

Beneficiaris i com es pot accedir als ajuts

Poden accedir a aquests ajuts els establiments del sector hoteler de les comunitats FEDER amb un mínim de 40 places hoteleres, menys de 250 empleats i un volum de negoci menor de 50 milions d’euros anuals. Les comunitats autònomes FEDER són Andalusia, Galícia, Castella-La Manxa, Extremadura, Comunitat Valenciana, Illes Canàries, Castella i Lleó, Astúries, Múrcia, Ceuta i Melilla. Durant les properes 5 setmanes, les empreses del sector hoteler interessades poden ampliar la informació i presentar la seva sol · licitud a través de la seu electrònica de Red.es

Les xarxes sense fils dels hotels sol · licitants han de ser gratuïtes per als seus clients, ser segures i contemplar la gestió d’ample de banda entre els diferents usuaris per garantir un accés a Internet de qualitat. Han d’oferir cobertura a pràcticament la totalitat de l’establiment, incloent habitacions i zones comunes.

L’accés a Internet sense fils gratuït en els hotels en un dels serveis més demandats i apreciats pels clients. Un dels principals objectius del programa “Hoteles con Red” és promoure el desenvolupament i la competitivitat del sector hoteler i del Turisme nacional, oferint serveis d’accés sense fils a Internet gratuït des de qualsevol dispositiu i lloc.

El programa d’ajuts està cofinançat per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Dins del marc de l’Agenda Digital per a Espanya, el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme promou el desenvolupament de l’economia digital per aconseguir el creixement, la competitivitat i la internacionalització de les empreses espanyoles. Per a això s’impulsen iniciatives com “Hoteles con Red”.

Articles relacionats

Back to top button