superior

Destinacions

“Tasta el Garraf Romàntic”

La iniciativa proposa un viatge per la història del Romanticisme i la descoberta dels cellers del massís del Garraf.

El Consell Comarcal del Garraf, NODE Garraf Agència de Desenvolupament i els cellers Torre del Veguer, Vega de Ribes, Finca Villadellops i Clos Lentiscus posen en marxa aquest projecte que combina turisme i patrimoni a través d’un pack que ofereix visites al Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC) i als cellers del Massís del Garraf, amb tast de vi inclòs.

“Tasta el Garraf Romàntic” posa en valor la vinculació històrica entre la cultura i la producció de vi al territori, oferint un viatge guiat pel Romanticisme a través de les diferents estances, mobiliari, col•lecció pictòrica del llegat dels Cabanyes, combinat amb un recorregut pel patrimoni natural que ofereixen els cellers.

Aquesta iniciativa té com a objectiu desenvolupar els actius del territori, en aquest cas vinculant el patrimoni natural, els cellers i la vinya, amb el turisme i el patrimoni. Els cellers que participen dins aquesta iniciativa són viticultors del massís del Garraf. Per a tots ells, “Tasta el Garraf Romàntic” és una nova via de promoció.

[HOME]

Back to top button