superior

AllotjamentAAVV i TTOODestinacions

Això del ‘covid free’ ja no preocupa al sector turístic

El que semblava una gran necessitat per poder reobrir l’activitat turística s’ha demostrat que no és tan necessari. El famós segell ‘covid free’ que havien de lluir els establiments d’allotjament, restauració o fins i tot museus i platges ja no és una prioritat.

El turista no busca aquest segell i en les primeres reserves que estan realitzant no consulten per ell. Els clients sobreentenen que amb la pandèmia i el virus circulant tots els sectors prenen mesures de precaució i tampoc es coneix per ara un certificat estàndard que unifiqui criteris a nivell de tota Europa.

Les autoritats nacionals regionals o europees només han aportat un llistat de mesures generals perquè les empreses les tinguin en compte. Cap ha posat com a exigència l’acreditació de cap segell.

Com diuen algunes veus d’especialistes és molt difícil garantir que un establiment és 100×100 ‘covid free’ amb la qual cosa més val no enganyar el client i simplement (tot i que molt important) prendre mesures, visibles i no visibles, sobre higiene i salut.

Articles relacionats

Back to top button