superior

AAVV i TTOOEmpreses

Viajes Halcón tanca les 50 oficines que té als hipers Alcampo

Viajes Halcón no ha pogut tancar una renovació de l’acord que mantenia amb els centres comercials Alcampo per gestionar les més de 50 oficines que operaven sota la marca Viajes Alcampo. Els empleats afectats, entre 150 i 200, ja no poden incorporar-se al seu lloc de treball.

Halcón, pertanyent a Globalia, operava en els centres comercials des de fa més de 10 anys mitjançant un contracte que finalitzava al desembre i que havia de renovar-se. Ambdues parts no han arribat a un acord sobre l’import del lloguer i possiblement de la comissió o percentatge de vendes que Halcón hauria de sufragar a Alcampo.

Ara s’obre un període d’incertesa per als treballadors, alguns dels quals han rebut una notificació de permís retribuït per un període d’algunes setmanes. L’agència ha optat per realitzar un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) per a la plantilla. Iniciarà la negociació amb els sindicats a la fi del mes de Gener.

Viajes Halcón ja tenia en marxa un ERO que afectava a uns 350 treballadors i a unes 120 oficines.

Pel que fa a Catalunya, Halcón comptava amb quatre centres Viajes Alcampo: a Mataró, Sant Boi de Llobregat, Diagonal Mar- Barcelona i Sant Quirze del Vallés.

Oficines de Viajes Alcampo:
Murcia, Alicante, Coruña, Alboraya, Alcalá, Alcorcon, Aldaia, Almería, Diagonal Mar-Barcelona, Burgos, Castellón, Cuenca, Ferrol, Fuenlabrada, Getafe, Gijón, Granada, Irun, La Laguna, Leganés, Linares, Logroño, Marbella, Mataró, Moratalaz, Motril, Sant Boi, Sant Quirze, Santiago, Sevilla, Telde, Torrejón, Vaguada, Vallecas, Vigo I, Vigo I,
Utebo, Zaragoza, Utrillas, La Orotava, Oiartzun, Pío Xii, Palma, Alcobendas, Nalón, Albacete, Colmenar, Sanlucar, Torrelodones, Jerez, Sevilla Este, Toledo, Majadahonda i Orihuela.

Articles relacionats

Back to top button