AAVV i TTOO

Els tancaments d’operadors més sonats del 2013

Els majoristes de viatges han tingut un any 2013 ben mogut. Gairebé una desena d’empreses del sector de la intermediació han tancat a Espanya deixant importants deutes i una borsa de professionals a l’atur.

L’any es va iniciar amb la liquidació del primer grup turístic d’Espanya. Els importants problemes econòmics d’Orizonia van portar a la companyia a presentar el concurs de creditors. L’operació fallida de compra per part de Globalia no va evitar el desenllaç final que ha acumulat deutes amb proveïdors i la pèrdua de 3.000 llocs de treball.

Altres concursos de creditors i tancaments de l’any són els de Viamar Online, Versys Travel i la seva plataforma de comercialització online Valadis System; Travelmar. També han tancat aquest any Angalia Tours i CMC Viatges, ambdues vinculades a les antigues Caixes d’Estalvis.

Els tancaments d’operadors no només han afectat a Espanya. Alemanya, Regne Unit i Holanda també han vist com la caiguda de la demanda, les dificultats econòmiques provocada pel col•lapse d’algunes de les empreses vinculades acabava per portar-se per davant alguns turoperadors capdavanters i amb molts anys d’història.

Articles relacionats

Back to top button