superior

Mercats

L’impacte turístic dels Jocs Olímpics sobre París

La tarifa mitjana diària (ADR) d’una habitació d’hotel a la capital francesa escalarà fins a 575 euros aquest juliol, un 21% més que l’any passat i duplicarà la xifra de fa cinc anys. Les cerques dels turistes estrangers per volar a França durant el període olímpic han crescut entre un 8% i un 10% respecte a les de l’any passat, principalment dels residents als Estats Units, el Regne Unit i Espanya, per aquest ordre.

A hores d’ara, l’ocupació dels hotels francesos per al període de celebració dels Jocs Olímpics (del 26 de juliol a l’11 d’agost) és d’un 50%, segons un informe d’Amadeus. Aquesta dada dobla l’ocupació que tindrien en una situació estàndard, per exemple, l’any passat per a aquestes dates l’ocupació marcava un 25%.

Així que, a poc menys de 3 mesos de la celebració dels Jocs, la meitat de la planta hotelera de París ja està compromesa. Una situació semblant viu Marsella, Lille i Lió, que són seus també d’algunes disciplines esportives juntament amb París. En el cas de Lió, seu de la competició de futbol, i Marsella, de competicions nàutiques, les ocupacions per a les setmanes dels JJOO ja superen el 52%.

Les setmanes prèvies i posteriors als Jocs també incrementen la taxa d’ocupació respecte a la mitjana d’anys anteriors. França ha despertat aquest estiu l’interès turístic internacional gràcies a un dels esdeveniments més rellevants del planeta. Les previsions són de plena ocupació dels allotjaments turístics de la capital gal·la.

Els mercats més interessats en viatjar a França per a aquestes dates són els Estats Units, Canadà i Brasil del continent americà, el Japó i Corea del Sud del continent asiàtic i Espanya, Itàlia, Alemanya i Grècia del continent europeu.

Articles relacionats

Back to top button