superior

TT.OO. AA.VV.

Neix l’associació d’agències més representativa d’Espanya: ACAV-UCAVE

¡Les assemblees de l’Associació Catalana d’Agències de Viatges (ACAV) i la Unió Catalana d’Agències de Viatges Especialitzades (UCAVE) han aprovat la seva integració en una sola associació empresarial. Després de diversos intents serà el 18 de novembre quan es faci efectiva la integració.

La nova ACAV-UCAVE comptarà amb més de 550 centrals d’agències de viatges i prop d’1.000 punts de venda a tot el territori espanyol. Es convertirà en l’Associació més representativa de l’Estat i la seu seguirà a Catalunya encara que el seu àmbit d’actuació és estatal en tenir un 20% dels punts de venda fora del territori català.

A partir del 18 de novembre i durant un màxim de quatre mesos, un Comitè Gestor, copresidit pels actuals presidents d’ACAV i UCAVE, Martí Sarrate i Rafael Serra, respectivament, redactarà un canvi d’estatuts i de pressupostos per aprovar en assemblea general. Serà llavors quan també es decideixi sobre una possible nova marca per a l’associació.

ACAV-UCAVE es converteix en una associació d’espectre molt ampli quant a les tipologies que agrupa: emissores, turoperadors, receptives de costa i de ciutat, agències de productes propi, agències online i fins i tot empreses de creuers.

“Avui és una data històrica, ja que aquesta integració de les dues associacions era fonamental per a la defensa dels interessos del sector, ja que serà la patronal més gran d’Agències de Viatges a nivell nacional”, ha declarat Martí Sarrate, coincidint amb el seu nomenament com a president d’ACAV.

Per la seva banda, Rafael Serra, president d’UCAVE, s’ha mostrat satisfet davant aquest nou projecte reclamat des de fa temps per les agències de viatges. Serra ha afirmat que “ara l’objectiu és aconseguir una associació plural, dinàmica i moderna que sàpiga agafar el millor d’ACAV i UCAVE i generi un canvi de model al món associatiu que crec que és més necessari que mai”.

ACAV aporta a la nova associació 329 agències que representen un total de 574 punts de venda i uns 2.000 llocs de treball directes. UCAVE compta amb prop de 200 agències associades que ocupen a més d’1.000 persones de forma directa.

[HOME]

Back to top button