superior

Empreses

Primer pas per a la creació d’una associació turística al Pallars Jussà

Abans d’acabar aquest 2010, el Pallars Jussà comptarà amb una nova associació turística. Un grup de restauradors i empresaris d’aquesta comarca han decidit seguir les passes d’altres col•legues del sector i s’han unit amb la voluntat “d’afrontar els reptes de futur del turisme a la zona i començar una nova etapa”.

Les jornades “La Tardor Gastronòmica del Bolet 2010, colors, olors i sabors”, que s’inicien aquest dissabte i s’acaben el proper 14 de novembre, són el punt de partida de la futura nova associació. Hi participen 16 restaurants de la comarca que han preparat uns menús de degustació amb el bolet com a protagonista.

Els establiments participants en aquestes jornades gastronòmiques són: Hotel Terradets – Restaurant del Llac; Casa Roca; Hotel Segle XX; Restaurant GAB’S; Restaurant La Cuineta; Restaurant Fa uns anys; Restaurant L’Era del Marxant; Hotel Vall Fosca; Casa Masover; Restaurant Lo Racó del Pont; Hostal Buenos Aires; Restaurant Salasse; Restaurant Dolce Vita; Bar- Restaurant Pirineu; Hostal La Canonja; i Restaurant L’Era del Salasse.

Back to top button