superior

Formació

Mar Serna, consellera de Treball, a l’esmorzar–col.loqui Comunicatur.info–ACPET representant el PSC

El proper 22 d’octubre a les 9:00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna participarà en el cicle de trobades entre el sector turístic i els líders del partits polítics catalans que organitzen Comunicatur.info i l’Associació Catalana de Professionals Experts en Turisme (ACPET-SCT) a l’Hotel Gallery de Barcelona. El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha designat Serna per participar en aquest cicle de trobades.

Una iniciativa que crea un àmbit de debat entre els professionals del sector i els responsables polítics que permet analitzar conjuntament la situació del turisme català i intercanviar propostes d’actuació per tal que els requeriments i els reptes d’aquest sector formin part de l’agenda bàsica dels programes econòmics de les forces polítiques catalanes. Fins ara ja han participat en aquest col·lqui Artur Mas de CiU i Joan Puigcercós d’ERC.

Si vols assistir-hi, degut a l’aforament limitat, cal confirmar assistència per correu electrònic (a.manyoses@sct.cat) o telèfon (93 436 18 36 – Anna Manyoses) indicant nom i cognom, email personal, empresa i/o àmbit d’activitat.

Esmorzar – col.loqui Comunicatur.info i ACPET-SCT
Convidada: Mar Serna, consellera de Treball i representant designada pel PSC
22 d’octubre a les 9:00 hores
Hotel Gallery de Barcelona, Rosselló, 249

Confirmacions: a.manyoses@sct.cat o Tel. 93 436 18 36 – Anna Manyoses

Organitzen:

 

Patrocinen:

Articles relacionats

Back to top button