superior

Destinacions

Gerard Piqué se suma a la promoció turística de Catalunya

El conegut futbolista Gerard Piqué ha enregistrat un vídeo amb un toc molt personal per fer promoció turística de Catalunya en els seus perfils a les xarxes socials.

Aquesta acció l’ha organitzat l’Agència Catalana de Turisme (ACT) que aprofita la imatge del futbolista, reconeguda internacionalment. En el seu comunicat afirmen que “genera un interès present i creixent que permet explicar Catalunya com a destinació turística a partir de les vivències i paisatges de la vida del jugador, vinculades a la seva experiència professional”. Es una campanya publicitària enfocada a les xarxes socials del jugador i a públic internacional.

El vídeo està rodat en català, castellà, anglès i francès i mostra imatges de llocs que tenen un lligam important per a Gerard Piqué, tant des de l’àmbit personal i familiar com  de la vessant professional. L’anunci acaba a la frase: ”Crec que tothom hauria de venir a Catalunya, com a mínim, un cop a la vida. Acceptes el repte?

L’ACT recorda que les xarxes socials de Gerard Piqué tenen una audiència de 16,8 milions de seguidors a Instagram, gairebé 19,5 milions de seguidors a Facebook, i 19 milions de seguidors a Twitter.

Aquesta campanya forma part del programa Catalunya Advisors de l’ACT que recull les experiències i vivències de persones que coneixen o han visitat Catalunya. En el programa han col·laborat personatges com Kilian Jornet, els germans Roca, Benedetta Tagliabue, Carles Puyol i Vanesa Lorenzo, i René Barbier, Maria del Mar Bonet, i Manel Esteller.

Articles relacionats

Back to top button