AllotjamentEmpreses

Airbnb bat records a Espanya just l’estiu que baixa el turisme

El balanç presentat per Airbnb pels mesos de juny, juliol i agost a Espanya no pot ser millor. L’estiu en el qual el turisme mostra signes de fragilitat la plataforma ha augmentat un 12% el número d’hostes allotjats en establiments de l’estat.

3,6 milions de clients han contractat les seves pernoctacions mitjançant Airbnb, els millors resultats en un estiu per al gegant de la intermediació. Sembla que l’alentiment de l’activitat no va amb la plataforma. Barcelona, Madrid i Valencia han estat les ciutats que concentren major volum de reserves. Les destinacions espanyoles ara són la quarta destinació preferida al món per als clients de la multinacional nord-americana.

Segons ha informat la companyia, els seus clients han pagat aquest estiu una mitjana de 99 euros per nit a Espanya.

Per calibrar la dimensió d’aquest monstre de la intermediació serveix una dada: aquest estiu Airbnb ha gestionat 60 milions de turistes en allotjaments de tot el món. Aquesta quantitat és superior, en mots casos, als turistes que reben algunes de les principals destinacions internacionals en tot un any.

I una altra dada d’èxit per a la companyia referida a l’estat. Cada vegada més clients espanyols utilitzen Airbnb per reservar el seu allotjament. Aquestes vacances han estat 2,1 milions, un 24% més que els mesos d’estiu de l’any anterior.

Articles relacionats

Back to top button