superior

Transport

Nova estratègia del pont aeri per sobreviure a l’AVE

Vueling i Iberia s’han aliat en una estratègia comercial per salvar el pont aeri Madrid-Barcelona que havia estat una de les connexions més rendibles del món fins la irrupció de l’AVE.

Oferiran, amb codi d’Iberia, 26 vols diaris per sentit els dies laborables i 13 els caps de setmana. Es tracta de sumar els 16 que ja oferia Iberia amb els 10 de Vueling en una estratègia conjunta. Aquests vols combinaran, com feien fins ara, els bitllets de reserva per internet amb els bitllets oberts.

Ha començat així una nova etapa per al pont aeri que es va iniciar fa més de quaranta anys. El tren d’alta velocitat s’ha imposat a l’avió en aquesta ruta, ja obté un 65% dels viatges. Renfe ofereix 18 connexions diàries entre les dues ciutats i anualment mou més de 4 milions de viatgers. El pont aeri, per la seva banda, acumula 2,3 milions de passatgers l’any.

Els horaris en hora punta pot arribar a oferir un vol cada 15 minuts i cada hora la resta de la jornada. Intenten així donar-li una alta competitivitat al nou pont aeri. Els bitllets també es podran adquirir online i aquells que no tinguin la targeta d’embarcament prèviament podran fer-ho fins a 15 minuts abans del vol.

Articles relacionats

Back to top button