superior

abajo

AAVV i TTOOTransport

Voyages-sncf.eu modernitza el seu web per a professionals del turisme

Voyages-sncf, l’especialista de reserva de trens per tota Europa i pels professionals del turisme, acaba de modernitzar el seu web www.voyages-sncf.eu per facilitar el treball dels agents de viatges.

El nou web es fruit d’un treball conjunt, ja que a més dels propis estudis de mercat i de l’experiència prèvia, s’ha mantingut una estreta col·laboració amb una sèrie d’agències de viatges pilot que han anat modelant els detalls finals i aportant les seves expectatives.

Així, a més d’una major ergonomia i eficiència per els agents de viatges, s’ha perseguit facilitar la venda de bitllets, de forma que sigui molt més intuïtiva, ràpida i estable.

Entre les principals novetats destaca que es presenten amb més detall les tarifes de les diferents classes de serveis dels trens, Cal pensar que existeixen fins a 12 tipus de tarifes diferents per cada tren. Amb el nou web els agents de viatges troben ràpidament la tarifa més adaptada al client i amb un simple clic també obtenen les condicions tarifaries i de postvenda.

Un comparador de tarifes
Una de las novetats més interessants és el comparador de tarifes, que permet visualitzar els detalls i condicions de tres tarifes seleccionades prèviament en una mateixa pantalla.

Aquest comparador és exportable en format PDF, per la qual cosa es pot entregar als clients i que decideixin amb més precisió.

Un altre novetat important és l’opció de guardar les recerques realitzades per transformar-les posteriorment en reserves reals amb un simple clic.

Finalment cal destacar que l’estimació ràpida del preu permet presentar el preu final al client amb les despeses de gestió i d’enviament incloses, però sense la comissió de l’agència. Això és possible per l’existència d’un emmascarament de la comissió en el cistell de compra, amb la qual cosa l’agent de viatges pot mostrar a pantalla al client.

També s’han millorat els serveis per a les agències, de forma que el compte de cada agència es gestiona amb una major autonomia i es permet afegir nous agents de viatges, modificar dades, definir preferències dels camps de recerca, enviament de bitllets electrònics als clients i la gestió de la postvenda. Tot això, a més, exportable en format Excel.

En definitiva, un pas important per a les reserves professionals de bitllets de ferrocarril.

L’expert europeu en ferrocarrils
Voyages-sncf es una empresa situada en l’òrbita del gegant francès del ferrocarril, la SNCF (Societé nationale des chemins de fer français). La seva funció és facilitar la venda de bitllets de trens, ja que el ferrocarril no compta amb un sistema de reserva únic, com passa amb l’aeri, sinó que cada país te el seu propi sistema, el que complica la reserva i la compra.

Amb la plataforma www.voyages-sncf.eu els agents de viatges poden comprar els bitllets de tren dels principals països d’Europa, així com els bitllets dels trens d’Alta Velocitat que enllacen Espanya amb França (Renfe-SNCF en Cooperación – www.renfe-sncf.com ). Així, per exemple, es pot oferir a un client que viatgi a Alemanya un vol fins a Munic i desprès els desplaçaments intern realitzar-los en tren o bé enllaçar Alemanya amb Àustria, Holanda o Bèlgica en ferrocarril.

Un altre opció molt demandada seria la de desplaçar-se fins a qualsevol de les ciutats franceses amb els trens de Renfe-SNCF en Cooperación i des d’allà connectar amb múltiples ciutats franceses gràcies a la bona xarxa de ferrocarrils francesos. I aquest exemple és vàlid per a molts altres països europeus.

El web www.voyages-sncf.eu és totalment professional i exclusiu per a les agències de viatges, que han de registrar-se prèviament en ell. Totes les vendes professionals son, a més, comisionables, amb percentatges variables en funció del tren.

Però el grup posseeix també un web per a particulars, totalment obert a tot el món i en castellà, www.voyages-sncf.com on el client final també pot comprar els seus bitllets de tren per Europa.

Articles relacionats

Back to top button