superior

abajo

DestinacionsEmpreses

Airbnb s’alia amb organismes de promoció per millorar la seva imatge

La plataforma Airbnb està tancant associacions amb entitats de promoció turística per incentivar les excursions i promoure esdeveniments locals en les destinacions.

VisitBritain, l’agència nacional de turisme britànica, ha anunciat un acord de màrqueting valorat en gairebé 600 mil euros per aquest concepte. Finançarà a la plataforma perquè inclogui propostes d’empreses i destinacions en l’apartat d’Experiències del web de la multinacional.

Les experiències que inclourà la plataforma van des de tours i excursions d’un dia fins a tallers dirigits per experts locals. La intenció de l’organisme turístic és que gràcies a aquesta aliança s’incrementin els visitants nacionals i internacionals generant 83.000 pernoctacions addicionals.

Després de l’acord, l’organisme i la plataforma iniciaran unes jornades de formació per tota l’illa perquè les empreses locals aprenguin a publicar les seves experiències a Airbnb. Segons les autoritats britàniques bona part de les reserves de la plataforma Airbnb estan realitzades per joves d’entre 18 i 34 anys. Així que un dels objectius és que aquests joves segueixin realitzant turisme interior.

Articles relacionats

Back to top button