superior

Fires i Congressos

B-Travel, la plataforma firal de referència en turisme d’experiències, comptarà amb un espai per a professionals

El saló de turisme B-Travel comptarà del 22 al 24 de març amb la presència de la totalitat de les comunitats autònomes espanyoles que donaran a conèixer les seves millors propostes turístiques, així com amb una destacada representació de destinacions internacionals.

El certamen, en què els expositors presenten grans ofertes i promocions perquè el públic pugui reservar les seves vacances, tindrà també un espai per als professionals del sector, B-Travel.Font, una zona B2B creada amb la col·laboració de la Mobile World Capital Barcelona per tal de potenciar la transformació i innovació digital al sector turístic.

Organitzat per Fira de Barcelona, B-Travel presentarà de nou les experiències viatgeres de diverses destinacions nacionals i internacionals, així com d’agències de viatges, hotels, navilieres especialitzades en creuers, càmping i turisme rural, companyies de transport, turisme industrial, turisme enogastronòmic i empreses de productes i serveis turístics.

Un any més i per tal de facilitar la visita del viatger, l’oferta del saló girarà al voltant de sis àrees relacionades amb el tipus d’experiència que vulgui viure el visitant al seu viatge.

Així, B-Travel comptarà amb B-Delicious, on hi haurà degustacions i showcookings de cuina regional espanyola i internacional; B-Happy, per a viatges en família, creuers i wellness; B-Culture, viatges relacionats amb l’art, la història i la cultura; B-Special, de turisme de compres i nou luxe; B-Adventure, turisme esportiu i d’aventura; i B-Industrial, rutes de zones amb ampli llegat històric-industrial.

B-Travel tindrà també actuacions musicals i danses a l’escenari central B-Travel Experience Area; hi haurà passis de pel·lícules i documentals al B-Travel Cinema  diverses activitats per fer més atractiva la visita d’un saló que s’ha consolidat com la gran cita per als viatgers de tot Catalunya.

En aquest sentit, la directora del saló, Marta Serra, ha manifestat que “B-Travel posa de relleu la importància de Catalunya com el principal mercat emissor per a destinacions nacionals i internacionals” i ha destacat que “a la passada edició, el 93% dels visitants van programar les seves vacances al saló”.

Àrea per a professionals
D’altra banda, B-Travel vol seguir impulsant el seu vessant professional iniciat a  l’edició de 2018. Així, i en estreta col·laboració amb la Mobile World Capital Barcelona, el saló comptarà amb B-Travel.Font que el primer dia de certamen aplegarà ponents i startups tecnològiques relacionades amb l’àmbit turístic, i amb B-Travel Professional Meetings per fomentar els contactes de negoci. /Notícia emesa per Fira de Barcelona

Articles relacionats

Back to top button