Noves connexions de Barcelona amb el continent americà

Spanair posa en marxa la ruta directa Barcelona-Sao Paulo, Iberia amb Miami i Air Berlin connectarà els aeroports de Los Angeles, San Francisco i Cancún amb El Prat via Düsseldorf.

Spanair ja ha començat a operar des de la T1 amb codi compartit amb Singapore Airlines amb tres freqüències setmanals, les mateixes que Iberia amb Miami. Iberia preveu que el vol Barcelona- Miami transportarà unes 50.000 persones durant el seu primer any de funcionament, dels quals un 33% seran passatgers amb connexions més enllà de Miami. Per això, la companyia disposa d’acords de codi compartit amb America Airlines que permeten viatjar a una quinzena de destinacions dels Estats Units, Puerto Rico, Mèxic i altres països de Centre Amèrica.

Per la seva banda, el director general d’Air Berlín per a Espanya i Portugal, Álvaro Middelmann, ha explicat que aquest estiu la seva companyia operarà les rutes des de Barcelona a Weeze i Friedrichshafen (Alemanya) a través de Palma de Mallorca. La ruta Barcelona-Friedrichshafen entrarà en funcionament el pròxim 16 d’abril amb tres freqüències setmanals. A més, aquest estiu l’aerolínia ofereix des de Barcelona vols directes a Palma de Mallorca, Berlín, Hamburg, Düsseldorf, Stuttgart i Viena. Com a conseqüència d’això, Air Berlín incrementarà en 40.000 el nombre de places previstes per a aquest estiu a l’Aeroport de Barcelona en comparació de la temporada d’estiu de 2010.

0 0 0