superior

Mercats

Estats Units obre les seves portes per primera vegada en 18 mesos

Per fi arriba la notícia de l’aixecament de les restriccions per viatjar als Estats Units a partir de novembre. Després d’un any i mig de bloqueig la Casa Blanca permet a les persones vacunades viatjar al país.

El comprovant de vacunació serà necessari per entrar als EUA i evitarà guardar quarantena. Això sí, tot i estar vacunats hauran de presentar un test covid negatiu realitzat 72 hores abans de l’embarcament.

L’assessor Covid-19 de l’Administració Biden ha agafat per sorpresa a tothom anunciant l’aixecament de les restriccions. Com vam anunciar a Comunicatur el mes de juliol, no estava en la ment dels Estats Units eliminar les restriccions d’entrada a país. L’evolució de la variant Delta del coronavirus no ajudava. La Unió Europea ja permetia l’arribada de nord-americans vacunats i sol·licitava la reciprocitat.

Es tracta del gran incentiu que esperaven les companyies aèries per activar als viatgers internacionals. La notícia arriba abans de la temporada nadalenca el que pot animar a moltes famílies a programar els seus viatges.

Articles relacionats

Back to top button