superior

abajo

MercatsFires i Congressos

A un pas del tancament de l’emissor britànic

Preocupació a la propera edició de la WTM per un virus que camina descontrolat al Regne Unit. La indústria turística europea i mundial es donarà cita la propera setmana a Londres en una edició ‘normalitzada’ de la World Travel Market. Tots estaran molt pendents de l’evolució del coronavirus al mercat britànic.

Les dades són molt preocupants. La nova variant Delta Plus de la covid-19 està incrementant el nombre de contagis i defuncions a nivells que semblaven ja superats. La incidència del virus en la població és altíssima. Davant d’aquesta situació s’obren perspectives de tancament de fronteres per als viatgers del Regne Unit.

El Govern britànic de Boris Johnson s’ha caracteritzat per prendre tard les mesures contra la covid-19. És molt poc amic de les restriccions, encara que la situació l’avoca a prendre mesures dràstiques i activar el denominat Pla B que afectarà de ple l’activitat turística.

El Parlament britànic ha qualificat la gestió inicial de la pandèmia que va dirigir Johnson com “el major fracàs de salut pública”. L’informe realitzat per la Cambra deixa clar que l’actuació de l’Executiu “va conduir a un nombre inicial de morts més alt que el que s’hauria produït amb decisions més contundents. Cada setmana comptava”. Ara, ja advertit el Primer ministre de la seva política equivocada, no es pot permetre un nou revés.

Mentrestant la indústria turística segueix amb preocupació i fins i tot amb “por” les notícies que puguin donar les autoritats sobre el Regne Unit. Pot plantejar-se un aïllament temporal de les illes britàniques amb suspensió de vols si no s’aconsegueix controlar la situació.

Articles relacionats

Back to top button