superior

AAVV i TTOOFormacióTransport

Canàries serà el banc de proves per al retorn dels creuers de TUI

Aquest mes d’octubre tornen els creuers a l’arxipèlag canari amb noves mesures de seguretat que marcaran el futur de l’activitat creuerista. Les embarcacions reduiran la seva capacitat al 60% i s’activaran els grups bombolla entre el passatge.

TUI provarà aquesta nova logística a Tenerife i Las Palmas, on arribaran els passatgers per via aèria. No serà l’activitat creuerista habitual, però significa un primer pas. Segons informen, el Port de Santa Cruz de Tenerife rebrà al voltant de 1.500 creueristes setmanals que viatjaran entre els ports de les dues illes. La Conselleria de Sanitat de Govern de Canàries ha de donar el seu vistiplau a les rutes de creuers.

Pel que fa a el nou procedir, s’explica que entre les opcions que s’estudien hi ha la de controlar el passatger durant el desembarcament evitant que pugui tenir interacció externa. Es vol evitar el contagi tant intern com extern a l’embarcació. Per això, pensen en els grups bombolla per realitzar les excursions i les activitats.

El sector dels creuers genera uns 4.500 milions d’euros anuals a Espanya. El coronavirus ha deixat a zero aquesta activitat. Milers de llocs de treball viuen d’aquest sector. La incertesa està frenant a la major part de les navilieres que no tenen previst activar els seus vaixells fins l’any vinent.

Articles relacionats

Back to top button