superior

Estudis

El ràpid desconfinament per beneficiar el turisme ha portat la situació actual

El prestigiós catedràtic d’economia Andreu Mas-Colell s’ha referit a el futur de el sector turístic durant una anàlisi econòmica per a Espanya i Catalunya.

En una entrevista al programa Els Matins de TV3, Mas-Colell considera que l’estructura de la demanda canviarà amb la pandèmia i per això estarem obligats a adaptar els negocis.

En aquest sentit, ha vaticinat que “si en el futur acaben venint dos de cada tres turistes dels que ens visitaven molts negocis del turisme no seran viables”. Per això afirma que el sector turístic ha de transformar-se, redirigir part dels treballadors cap a altres sectors i readaptar moltes de les empreses”. O el que és el mateix, el prestigiós catedràtic veu que en el futur més immediat es produirà la caiguda d’una part de l’actual empresariat turístic.

Mas-Colell opina que en benefici de la indústria turística vam desconfinar massa ràpid al juny i això ha provocat que els contagis tornin i que la pandèmia continuï i l’economia no es recuperi. Augura que el 2021 les empreses continuaran patint però pel 2022 és podria recuperar l’economia i tornarem a la normalitat.

Articles relacionats

Back to top button