superior

Destinacions

La Cerdanya es promociona entre les dues mil agències més importants d’Espanya

El pla de promoció turística de la Cerdanya contempla una acció específica per a les agències de viatge de més facturació de tot l’estat. A canvi de la comissió pertinent, ofereixen a les agències la contractació d’ofertes tancades en les quals s’inclouen l’estada i les activitats que volen fer els turistes.

El Patronat de Turisme de la Cerdanya ha decidit donar continuïtat al contacte que els seus tècnics ja van fer l’any passat per primera vegada amb les agències de viatge. El resultat va ser prou satisfactori i ha portat al patronat a renovar i ampliar el pla. Els tècnics visiten personalment les agències o els envien la informació referent als paquets dissenyats amb els hotelers i les empreses de serveis de la Cerdanya.

Aquestes noves agències se sumen a les mil contactades l’exercici anterior de manera que ara la previsió del Patronat és arribar directament a les 2.000 principals agències de viatges de l’estat. Segons han explicat responsables del Patronat als mitjans de comunicació, molts propietaris de les agències de viatges van confessar que no coneixien la Cerdanya.

Back to top button