superior

Destinacions

“Saborea España”, primer projecte de l’Associació Espanyola de Turisme Gastronòmic

L’Associació Espanyola de Destinacions per a la Promoció del Turisme Gastronòmic ha presentat davant la Secretaria d’Estat de Turisme els objectius i el pla de treball per als pròxims tres anys del projecte “Saborea España.” L’associació, creada el passat mes de febrer, està formada actualment per Cambrils, Lleida, Lanzarote, San Sebastián i Valladolid.

“Saborea España” és la marca del Club de Producte creat per aquesta associació amb l’objectiu de millorar les possibilitats del turisme gastronòmic, activitat que, asseguren des de l’associació, “contribueix a diversificar i desestacionalitzar el turisme i que consolida destinacions de qualitat”.

La iniciativa pretén transformar recursos i productes en experiències turístiques úniques i summament especialitzades. Per fer-ho possible, des de l’associació es demana la col•laboració de les destinacions involucrades però de les empreses de serveis i productes gastronòmics com ara restauradors, denominacions d’origen, productors, cellers, etc. La iniciativa també contempla una important tasca d’ especialització del sector hoteler.

Entre d’altres objectius, es persegueix millorar i diversificar la imatge internacional d’Espanya aprofitant la gastronomia per incrementar la seva competitivitat; desenvolupar experiències al voltant de la cultura gastronòmica; crear una marca específica i identificadora de les destinacions especialitzades en gastronomia; i identificar i captar nous mercats.

“Saborea España” compta amb la col•laboració de la Federación Española de Hostelería.

Back to top button