superior

Destinacions

Barcelona atreu 10.000 pacients estrangers cada any

La ciutat de Barcelona atén cada any 10.000 pacients estrangers, sobretot turistes d’alt poder adquisitiu procedents dels Estats Units, Regne Unit, França, Itàlia, Portugal, Egipte, Kuwait, Algèria i Rússia.

Així ho revelen xifres de la companyia Sphera Internacional especialitzada en turisme de salut i amb oficines a la capital catalana, que ha organitzat la IV edició de l’European Medical Travel Conference, una de les trobades més importants sobre turisme mèdic.

El nombre de visitants que atreu la ciutat ha crescut durant l’última dècada gràcies a les prestigioses unitats de cardiologia, medicina esportiva, traumatologia i pediatria infantil amb importants equips a l’àmbit de l’oftalmologia, cirurgia, ginecologia i oncologia, assenyala la companyia.

El perfil del turista mèdic és un dels que més despesa deixen a la ciutat, tenint en compte que gasta una mitjana de 1.000 euros diaris entre despeses hospitalàries i turístiques.

“Es tracta de persones d’alt poder adquisitiu que vénen a la ciutat per recórrer a uns serveis que al seu país o no existeixen o no ofereixen les mateixes garanties que aquí. Per aquesta raó, una vegada a Barcelona, la seva intenció és gaudir l’estada el màxim possible”, ha assenyalat el director d’operacions a Europa d’Sphera Internacional, Luis Manent./Ag. EP

Back to top button