superior

DestinacionsTransport

Sant Carles de la Ràpita: 10.000 euros per creuer

El veler Star Flyer dóna el tret de sortida a l’inici de l’activitat de creuers a Sant Carles de la Ràpita amb més d’un centenar de passatgers majoritàriament britànics i suïssos.

S’estima que cada vaixell que arribi al port deixi uns 10.000 euros al territori, que és la despesa prevista dels passatgers en excursions, restauració, compres, transports i prestacions de serveis.

Aquest any, el port de Sant Carles rebrà cinc escales i al voltant d’un miler de passatgers. El port i la seva destinació turística es promouen en els fòrums del mercat creuerístic sota la marca Delta Ebre Port, amb la qual s’ha creat el web www.deltaebreport.com.

Aquesta temporada els ports de Sant Carles de la Ràpita, Palamós i Roses, gestionats per la Generalitat, rebran 53 escales de creuer i 41.000 passatgers. Es calcula que l’activitat creuerística generada pels tres enclavaments deixi aquest any un impacte econòmic d’uns 3 milions d’euros en el conjunt del territori.

El veler Star Flyer pertany a la companyia Star Clippers que compta amb una flota de tres velers que intenten recrear els viatges que es feien en els tradicionals clippers fa 150 anys, però amb el confort, la modernitat i els serveis actuals.

Articles relacionats

Back to top button