superior

Destinacions

Els festivals de música gironins creen la marca Costa Brava Music Festivals

Els 65 festivals de música que se celebren a la demarcació de Girona al llarg de l’any s’han unit sota la marca Costa Brava Music Festivals per impulsar-se, promocionar-se i comercialitzar-se de forma conjunta a nivell nacional i internacional. El producte s’adreça tant a melòmans com a visitants d’aquesta destinació que visitin la zona motivats per aquest producte cultural o que busquin un complement a la seva estada.

D’aquesta manera, volen convertir la costa gironina en un referent dels festivals musicals i augmentar així els beneficis econòmics derivats d’aquestes cites culturals. Des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona assenyalen que “amb aquest projecte perseguim sumar sinèrgies i fomentar la cooperació i coneixença entre els festivals i el territori. Volem impulsar i projectar internacionalment un producte cultural i turístic de gran qualitat entre els nostres visitants”.

Els 26 certàmens que se celebren durant l’estiu a la Costa Brava han estat els primers a estrenar aquesta plataforma, que mostra un calendari interactiu que inclou la programació completa de tots els festivals.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona ha estat l’impulsor d’aquesta marca única, en col·laboració amb els ajuntaments de la zona.

Articles relacionats

Back to top button