superior

Organismes / Política turística

L’ACT premia la tasca promocional de Ferran Adrià, l’ADAC, Descobrir Catalunya i France 2 TV

Ferran Adrià, l’Automòbil Club Alemany (ADAC), la revista Descobrir Catalunya i la televisió francesa France 2 han estat els guanyadors dels IX Premis de Promoció de l’Agència Catalana de Turisme (ACT).

Ferran Adrià ha recollit el premi a la “Innovació Turística”, en reconeixement a la seva projecció internacional i la seva genialitat que, segons l’ACT, han contribuït a donar valor a la marca “Catalunya”.

El guardó a la “Millor campanya de comunicació i màrqueting” l’ha recollit Max Stich, president de l’ADAC, per la tasca de divulgació turística i cultural de Catalunya que duu a terme aquest club automobilístic a través de les seves diferents plataformes de comunicació.

La revista Descobrir Catalunya ha estat distingida com el “Millor treball periodístic”, per la qualitat dels seus reportatges i per l’esforç i la constància d’una revista que ha sabut mantenir un nivell excepcional al llarg dels anys.

Pel que fa al “Millor treball multimèdia”, s’ha premiat el reportatge “L’Accessibilité en Catalogne”, emès en el programa Télématin del canal de televisió France 2, sobre l’oferta turística accessible catalana.

En el marc de l’acte de lliurament dels IX Premis de Promoció de l’ACT, els premiats van participar en una taula rodona sobre els reptes de futur de les destinacions turístiques.

Els Premis de Promoció de l’ACT reconeixen aquells treballs difosos en premsa escrita, publicacions literàries, treballs en format multimèdia, campanyes de comunicació i productes més innovadors, que hagin contribuït a promoure turísticament Catalunya.

En aquesta edició s’han presentat més de setanta treballs i projectes procedents de Catalunya, de la resta de l’Estat espanyol, Suècia, Itàlia, Bèlgica, Països Baixos, França, Alemanya, Regne Unit, Estats Units i la Xina.

Back to top button