superior

Destinacions

El turisme arriba aquest estiu a TV3

El turisme familiar i els càmpings protagonitzen dues sèries de programes de televisió a TV3 en horaris de màxima audiència: “Un dia perfecte en família per Catalunya” i “Dies de càmping”.

L’Agència Catalana de Turisme ha impulsat la creació de més de 40 capítols amb propostes arreu del territori pensades per a famílies amb nens actives i amb ganes de sortir i viure experiències noves. Cada dia, just abans del TN Migdia, una família real proposa el seu “dia perfecte” a través de rutes, visites i activitats de tot tipus arreu de Catalunya.

Pel que fa a “Dies de càmping”, s’emet els diumenges dels mesos de juliol i agost abans del TN Vespre. Es tracta de mitja hora dedicada a mostrar el telespectador com és el món del càmping a través d’entrevistes a campistes que expliquen la seva experiència.

L’objectiu és difondre la qualitat dels serveis i les instal•lacions dels càmpings de tot Catalunya i captar nous campistes entre el públic català. En aquest cas, és una iniciativa del portal campingsOnLine.com.

[HOME]

Back to top button