superior

Formació

6 joves reben una beca de Turisme de Catalunya per formar-se a l’estranger

El programa de beques de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha incorporat sis nous becaris a les oficines que tenen a l’exterior perquè es formin en l’àmbit de la promoció turística.

La selecció d’aquests becaris s’ha dut a terme durant els mesos de setembre a novembre de 2016, a través d’una convocatòria oberta. Els aspirants han hagut de presentar el seu currículum, superar una sèrie de proves escrites realitzades en la llengua del país en el qual volien desenvolupar la seva beca i entrevistar-se amb un tribunal.

Segons explica l’ACT, les beques tenen un doble objectiu: “formar professionals en l’àmbit del sector turístic català i proporcionar-los una experiència qualificada que els permeti posteriorment incorporar-se al mercat de treball”. Les sis places cobreixen les ciutats següents: París (3 beques), Brussel·les (1 beca), Londres (1 beca) i Madrid (1 beca).

La durada de les beques és d’un any (gener-desembre de 2017) amb possibilitat de prorrogar-les un any més. Pel que fa a la dotació econòmica, varia en funció de la destinació i oscil·la entre els 16.562 i els 25.395 euros per a l’any 2017.

Els becaris compten amb una titulació universitària (grau, llicenciatura o diplomatura) i coneixement de l’idioma/es oficial/s del país de destinació, requisits per accedir al programa de beques. Abans de la seva incorporació, els joves han rebut formació a la seu de l’Agència Catalana de Turisme a Barcelona.

Aquesta és la 19ena promoció de becaris de l’ACT i en els últims 10 anys ja han gaudit d’aquestes beques un total de 166 joves. L’ACT té oficines de promoció turística a: Madrid, Frankfurt, París, Londres, Milà, Moscou, Brussel·les, Hèlsinki, Sao Paulo, Nova York, Beijing i Singapur.

Articles relacionats

Back to top button