superior

Formació

Posen en marxa un pla anual gratuït de formació per a les empreses turístiques catalanes

La Generalitat de Catalunya ofereix aquest any fins a 83 cursos diferents per millorar la competitivitat d’empreses i entitats del sector del turisme. El denominat pla #formacióturismecat és totalment gratuït del que es podran beneficiar 4.700 professionals.

Els cursos sumen més de 380 hores lectives i els han distribuït en quatre itineraris perquè segons el director general de Turisme, Octavi Bono, “el sector turístic respon a una activitat extraordinàriament dinàmica que fa que les pautes de gestió siguin també molt canviants i requereixin d’una actualització constant de coneixements”. En aquest sentit, destaca Bono, “el programa de formació de turisme del Departament d’Empresa i Coneixement vol acostar aquestes noves capacitats al voltant de la innovació, la digitalització, el màrqueting, la sostenibilitat i l’accessibilitat per proveir d’eines per a una major competitivitat del conjunt del nostre sistema turístic”.

Itinerari 1 – Innovació en producte i servei turístic: consisteix en capacitar els participants en la utilització d’eines i metodologies orientades a la generació de nous productes i serveis innovadors.

Itinerari 2 – Transformació digital: té com a objectiu mostrar als participants les oportunitats i potencialitats de l’aplicació de la transformació digital a les empreses turístiques.

Itinerari 3 – Màrqueting digital: vol capacitar els participants amb el coneixement pràctic en l’ús de les eines i tecnologies per promocionar els seus productes i serveis a través dels canals digitals (web i xarxes socials).

Itinerari 4 – Sostenibilitat i accessibilitat: té com a objectiu de reorientar l’activitat turística cap un model més sostenible i responsable.

Els cursos aborden temes com la gamificació, el Slow Tourism, el posicionament i analítica a Google, el storydoing o l’economia circular. Ja estan obertes algunes de les inscripcions aquí: https://formacioturismecat.eurecatacademy.org/

Articles relacionats

Back to top button