superior

Fires i Congressos

B-Travel recupera l’optimisme del sector de cara a la pròxima campanya turística

Ha rebut la visita de més de 20.000 persones, superant les expectatives. La propera edició tindrà lloc del 10 al 12 de març de 2023

L’edició de B-Travel 2022 convida a pensar que la reactivació de l’activitat turística és a prop. I és que el saló de turisme de Fira de Barcelona, ​​que ha comptat amb la participació de 100 expositors representant més de 500 empreses del sector, totes les comunitats autònomes espanyoles i 30 destinacions internacionals, ha suscitat l’interès de milers de viatgers que han pogut accedir a les millors ofertes i promocions per organitzar les properes vacances.

L’organització del saló calcula que B-Travel ha rebut la visita de més de 20.000 persones, superant les expectatives inicials. Les destinacions de proximitat dins de Catalunya o comunitats autònomes com ara Aragó, Andalusia, Canàries i La Rioja o l’illa de Formentera han estat les més sol·licitades pels visitants mentre que, a nivell internacional, han estat molt demandats països com Brasil, Croàcia, Cuba , Portugal i el Marroc.

Així mateix, altres ofertes que han despertat l’atenció dels viatgers de B-Travel han estat les relacionades amb el turisme industrial, que posa en valor el llegat de zones industrialitzades com a atractiu turístic. D’altra banda, i després d’una absència de dos anys, una de les àrees més concorregudes del saló ha estat l’espai B-Delicious, que reforça el posicionament estratègic del saló en l’àmbit del turisme enogastronòmic, on s’han servit 24.000 degustacions.

El president del saló, Martí Sarrate, s’ha mostrat “enormement satisfet” amb l’edició d’aquest any i ha manifestat que “a B-Travel s’ha posat de manifest que, malgrat les dificultats del moment actual, la gent té ganes de viatjar”. Sarrate ha destacat que “el 77% dels visitants del saló han decidit les seves vacances al saló”. Per la seva banda, la directora, Marta Serra, ha assenyalat que “els expositors ens han transmès molt bones sensacions, ja que s’han tancat reserves per viatjar a les seves destinacions, posant de manifest que tots tenim un viatge pendent i consolidant B-Travel com la plataforma comercial de referència per al sector”.

B-Travel ha apostat el 2022 per fomentar l’activitat turística sostenible i les tendències com el turisme rural o l’slow travel. Per això, en aquesta edició, ha desvetllat el nom dels deu municipis de menys de 10.000 habitants finalistes de la distinció Capital del Turisme Rural 2022, atorgada per EscapadaRural, la plataforma digital especialitzada en turisme rural més important d’Espanya i el guanyador del qual se sabrà el 12 de maig.

Activitats per a professionals
Finalment, el vessant professional ha estat un altre dels grans protagonistes del certamen, amb activitats que han congregat més de 800 agents sectorials. En aquest sentit, destaca la primera edició d’ACAVe Travel Market, organitzada per l’Associació Corporativa d’Agències de Viatge Especialitzades (ACAVe), en el marc del saló on destinacions com Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Croàcia , Extremadura, Formentera, Eivissa, La Palma o Navarra s’han presentat davant d’un centenar d’agents de viatge. L´oferta per a professionals s´ha completat amb el Job Market Place de Barcelona Activa i les jornades professionals de B-Industrial.

La propera edició de B-Travel tindrà lloc del 10 al 12 de març de 2023.

Articles relacionats

Back to top button