Empreses

Una plataforma per a localitzar les ajudes destinades al sector turístic

La Secretaria d’Estat de Turisme del ministeri d’Indústria ha creat un espai en línia que permet trobar tots els ajuts que posen a disposició del sector turístic les diferents administracions.

REACTIVATUR vol ordenar i donar a conèixer les nombroses ajudes i programes de les entitats locals, comunitats autònomes, el Govern d’Espanya i la Unió Europea. La multiplicitat de propostes per reactivar el sector turístic ha generat desconcert entre les empreses, autònoms i associacions del sector que desconeixen la totalitat d’ajudes a les que poden acollir-se.

El lloc web pot ser una bona porta d’accés a les ajudes vinculades amb economia, fiscalitat, laboral, formació i transformació digital. Està dirigit a autònoms, associacions, cadenes hoteleres, agències de viatges, transports, restauració, comerç, experiències turístiques, etc.

Reactivatur inclou un cercador per localitzar el conjunt d’ajudes incloent una sèrie de paràmetres ajustats a les necessitats de cada sol·licitant. També inclou un mapa per consultar les diferents ajudes per Comunitats Autònomes.

Articles relacionats

Back to top button