superior

Fires i Congressos

Barcelona recupera la neu amb el Let’s Snow Bcn, del 9 al 11 de novembre

La ciutat de Barcelona tindrà de nou un esdeveniment dedicat a la neu. Coneguda la història d’amor i odi entre la ciutat i la neu, amb diferents intents de fixar una fira, el sector ha rebut amb il·lusió l’arribada del LET’S SNOW BCN’18. Però no és tracta ara d’una fira, sinó que és presenta com el Festival d’Esquí i Esports de Muntanya, amb una voluntat de caràcter més social. Tindrà lloc al Poble Espanyol de Montjuïc, entre el 9 i l’11 de novembre.

Els organitzadors destaquen que és un projecte festiu que vol promoure la cultura de la neu i els esports de muntanya entre la ciutadania i per això han previst tot un seguit d’experiències, descobriment i diversió. Així, els visitants podran practicar un gran nombre d’activitats, com ara  rollersking, llençar-se per una tirolina, geolocalitzar premis,  practicar esquí virtual, pujar a un trineu de gossos o participar en  tallers de temàtica tan diferent com aprendre a posar cadenes als pneumàtics, encerat d’esquís, personalització de botes, BTT pels més menuts, etc.

Let’s Talk, un congrés amb participació dels més joves i… cinema!
La mirada del Let’s Snow Barcelona s’ha posat en els més joves d’avui, possibles participants en els Jocs Olímpics d’Hivern Pirineus-Barcelona. I per això també aposten per un format de congrés adreçat als joves. Serà el LET’S TALK, on grans experts de diferents àmbits conversaran sobre les tendències que travessen les muntanyes i els reptes esportius, la sostenibilitat, la seguretat, la formació, avenços científics, etc.

Entre les diferents activitats destaquen també la secció cinematogràfica, que tindrà lloc a la Filmoteca. Serà el dimarts, 6 de novembre, sota el títol “Si llavors ja esquiàvem” amb filmacions del Centre Excursionista de Catalunya i la projecció de “Ser” de Mireia Miró, campiona del mon d’esquí de muntanya o “Path to Everest” de Kilian Jornet.

26 estacions d’esquí
El festival comptarà amb la presència de fins a 26 estacions d’esquí (del Pirineu català, aragonès, andorrà i francès i dels Alps suïssos), sis Departaments i / o Secretaries de la Generalitat, Diputacions, consells comarcals i diferents entitats dedicades als serveis socioculturals, marques esportives, motor, alimentació i restauració… No hi faltaran agències de viatges i oficines de turisme.

Tampoc s’ha deixat de banda l’aspecte més solidari i s’organitzarà, juntament amb el Banc de Sang i Teixits una macro-donació de sang durant el festival.

I com la neu sense l’après ski no s’entén, la música tindrà també el seu propi espai, LET’S FEEL MUSIC on destacarà un macro concert nocturn a cel obert sobre Barcelona amb Manu Guix com a cap de cartell i diversos DJ’s. Serà el 9 de novembre.

Més informació al web del festival

Articles relacionats

Back to top button