superior

abajo

Destinacions

Barcelona continua com a una de les destinacions preferides per fer-hi reunions

Barcelona segueix ocupant les primeres posicions en els rànquings internacionals de turisme de reunions. Segons la International Congress & Convention Association (ICCA), la capital catalana, amb 136 trobades professionals, és la tercera ciutat superada només per París i Viena, amb 139 reunions cadascuna.

En el rànquing de l’ICCA, Barcelona ha guanyat dues posicions. Pel que fa al nombre de delegats, i també segons aquesta associació, la ciutat se situa en segon lloc, per darrera de Viena.

Segons una altra associació internacional, la Union of International Associations (UIA), l’any 2008 Barcelona passa de la sisena a la cinquena posició, superada en aquest cas per Viena, Brussel•les, París i Singapur, que encapçala el rànquing.

El turisme professional a Barcelona es consolida any rera any amb la celebració de grans esdeveniments com el Mobile World Congress, la fira de telefonia mòbil més important del món (15-18 febrer de 2010 i que continuarà a Barcelona fins el 2012), o l’EIBTM, la major fira del mercat de reunions del planeta, que es continuarà celebrant a Barcelona fins a l’any 2013.

Enguany, a més, cal destacar la celebració del Congrés d’ABTA el proper 6 d’octubre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). ABTA és una de les associacions d’agents de viatges més importants del Regne Unit. La cita preveu aplegar un miler d’assistents, entre agents de viatge, turoperadors, proveïdors del sector i periodistes.

Back to top button