Estudis-antics

Espanya en sisena posició del rànking de països turístics més competitius

El Fòrum Econòmic Mundial fa perdre una posició a Espanya en el rànking que valora les destinacions turístiques més atractives i competitives, i es situa en sisena posició.

Segons l’informe “Travel & Tourism Competitiveness Report”, Suïssa, es troba en la primera posició, seguida d’Àustria i Alemanya, lideren la classificació de països que compten amb un entorn més atractiu per als viatges i el desenvolupament de la indústria turística.

L’informe classifica els països seguint una sèrie d’indicadors que valora en una escala situada entre un i set punts, i Espanya aconsegueix una mitjana de 5,3 punts.

Els aspectes amb millor qualificació són les infraestructures turístiques (7 punts, màxima puntuació), recursos culturals (6,8 punts) i priorització del sector (6 punts).

Les categories en les que obté menor puntuació són els recursos naturals (4,3 punts), els marc regulatori (4,3) i la competitivitat de preus (4,2).

Per davant d’Espanya se situen França i Canadà, que pugen sis i quatre posicions en l’índex respectivament, i per darrere se situa, en setena posició, Suècia que puja un lloc, Estats Units, que baixa un, Austràlia, que baixa cinc posicions, i Singapur, que millora sis llocs. /Ag. EP

COMUNICATUR t’ofereix l’informe complert a la secció d’estudis o fent click AQUÍ

Articles relacionats

Back to top button