superior

Destinacions

El Mago Pop s’alia amb Catalunya per fer promoció turística

L’il·lusionista Antonio Díaz, conegut internacionalment com a Mago Pop, és el protagonista de la nova campanya de promoció turística llaçada per l’Agència Catalana de Turisme (ACT). Ha gravat una sèrie de vídeos on explica amb la seva veu i imatge els atractius de la destinació catalana.

El mag anima els usuaris a “Il·lusionar-se viatjant”. Els tres anuncis són un repàs a la destinació a través de paisatges, patrimoni i d’experiències que es poden viure a Catalunya. La campanya va dirigida als mercats turístics català i espanyol amb l’objectiu de potenciar l’arribada de turistes de proximitat que actualment es poden desplaçar més fàcilment, sense cap tipus de restricció en els viatges, segons l’ACT. En un futur també utilitzaran la projecció internacional d’Antonio Díaz per fer promoció al continent europeu i als Estats Units.

L’Agència Catalana acostuma a sumar col·laboracions de personatges famosos  tant a nivell d’Espanya com internacionalment que tenen un lligam a Catalunya. En aquest sentit el Mago Pop se suma a d’altres noms com Gerard Piqué, Kilian Jornet, Ricky Rubio, els germans Roca, Benedetta Tagliabue, Carles Puyol i Vanesa Lorenzo, René Barbier, Maria del Mar Bonet i Manel Esteller.

Articles relacionats

Back to top button