superior

abajo

AAVV i TTOOEmpresesServeis

Spain.info permet reservar experiències turístiques a Espanya

El portal oficial de turisme d’Espanya www.spain.info de SEGITTUR permet accedir i reservar experiències turístiques realitzant-se sempre la transacció a la pàgina web del proveïdor del servei. La intenció és ajudar a la comercialització de pimes i microempreses turístiques, declaren des de l’administració, que nega que la plataforma sigui competència de ningú.

El portal compta amb 400 activitats i inclou un comparador de vols amb centenars d’aerolínies, ofereix informació, permet consultar i compartir opinions en xarxes socials i reservar diferents complements del viatge: transport, allotjament, entrades per a museus o restaurants i com a novetat experiències turístiques. Les pimes poden participar en la plataforma de forma gratuïta sempre que es tracti d’empreses legals.

La secretària d’Estat de Turisme, Isabel Borrego, ha afirmat sobre la plataforma que “les agències de viatges tenen un paper crucial, ja que hem treballat en col•laboració amb elles per liderar la comercialització d’experiències turístiques”. D’aquesta manera vol aclarir que no tenen intenció de fer la competència al sector privat.

Segons SEGITTUR, “el turisme experiencial posa en valor els recursos d’una zona turística, donant al viatger l’oportunitat de conèixer la destinació d’una forma més vivencial i propera, gaudint d’experiències úniques que faran inoblidable el viatge”.

Fer viure experiències úniques, atractives i diferenciades és la nova tendència en turisme. Les experiències al portal web spain.info estan classificades per comunitat autònoma i nou categories (circuits i visites; cultura i tradicions; naturalesa, esport i aventura; gastronomia; salut i bellesa; compres; parc d’oci, i Espanya Premium).

Articles relacionats

Back to top button