superior

Destinacions

Cara i creu del turisme dels Estats Units

La balança turística dels EUA va empitjorant per moments. El turisme internacional cap als Estats Units ha caigut gairebé un 4% a la primera meitat de l’any mentre que d’altra banda, la demanda nord-americana cap a l’exterior augmenta, en el cas d’Espanya fins a un 30%.

Les autoritats turístiques nord-americanes estan preocupades per la caiguda. Els principals emissors que més han disminuït són Orient Mitjà i Mèxic, resultat directe de la retòrica i la política de l’Administració Trump. El turisme és una indústria potent per a la primera potència econòmica mundial i els professionals dels viatges consideren que pot afectar el benestar del país ja que sustenta 15 milions de llocs de treball als Estats Units.

I com a exportador de turistes, els viatgers americans a Espanya tenen com a destinacions més populars Barcelona, Madrid i Mallorca. Expedia el situa com el tercer mercat emissor més important per a Espanya i explica que els hotels orientats a viatgers nord-americans van aconseguir una tarifa mitjana per nit (ADR) un 15% més alta que la mitjana.

Articles relacionats

Back to top button