superior

abajo

EstudisDestinacions

Avança el projecte PECT TurisTIC en família de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre

El Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) TurisTIC en família es un projecte de recerca i innovació que ha de marcar un abans i un després en el turisme de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Es tracta d’un important pla que lidera la Diputació de Tarragona i que compte amb el cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea. L’objectiu final és generar competitivitat, innovació, creixement i nova ocupació directa i indirecta, així com convertir les destinacions de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre en una referència innovadora del turisme familiar.

El projecte consta de 11 operacions diferents que permeten que set organismes públics i privats del territori treballin conjuntament per assolir aquests objectius.

Entre els beneficiaris hi ha el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que s’encarrega de tres de les onze operacions previstes: Patrimoni cultural, amb un pressupost de 420.000 euros; Platja innovadora (415.000 euros) i Vinya en família (365.000 euros).

Després d’una primera fase de estudi, anàlisi i diagnosi dels diferents actius, el projecte avança i ara mateix s’està treballant en la creació i dinamització de les xarxes de treball.

Una de les entitats que col·labora en el PECT TurisTIC en família és l’Eurecat, el Centre Tecnològic de Catalunya, que acaba de presentar una eina d’informació avançada i de generació de coneixement i una plataforma tecnològica per a la gestió dels recursos i serveis turístics de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Ambdues tenen com a objectiu millorar l’experiència de les famílies que visiten aquestes destinacions.

Articles relacionats

Back to top button