superior

abajo

Publicacions

Guia d’ecoturisme de Tremp

La Diputació de Lleida ha presentat la guia "Tremp. Un esclat de natura al teu abast. Guia d’Ecoturisme al municipi més gran de Catalunya".

La guia és un reclam de totes les possibilitats ecoturístiques que té el municipi de Tremp i es divideix en blocs. En primer lloc s’explica el concepte d’ecoturisme. En segon lloc es descriuen els principals atractius turístics de la zona, on destaquen dos dels elements més valuosos del municipi: els ocells carronyaires i un patrimoni geològic conegut arreu del món. En un altre apartat s’indiquen les 5 zones del municipi de més interès ecoturístic: la Terreta i la serra de Sant Gervàs; Gurp i la serra de Santa Eugènia; la zona de Tremp al Pont de Montanyana; la serra dels Nerets, i el riu Noguera Pallaresa.

La guia també inclou informació pràctica per poder planificar activitats ecoturístiques al municipi, com ara els allotjaments rurals on pernoctar, empreses d’ecoturisme de guiatge, bars i restaurants.

Per a Xavier Besora, autor del projecte, “es tracta d’una guia que vol servir de suport i orientació a totes aquelles persones que visiten la ciutat de Tremp i que estan interessades a conèixer les riqueses naturals i paisatgístiques del municipi, el més gran de Catalunya amb 30.200 hectàrees i 29 nuclis de població”.

L’objectiu del projecte és donar a conèixer els atractius naturals del municipi i les possibilitats per practicar-hi ecoturisme i, a la vegada, donar un impuls al desenvolupament d’aquesta modalitat turística sostenible.

La guia actualment només es publica en català, però pròximament també s’editarà en castellà, francès i anglès. Amb un tiratge de 3.000 exemplars, es pot trobar a les oficines comarcals i locals de promoció turística, cases i allotjaments rurals. També es pot consultar on line al web de l’Ajuntament de Tremp i aviat estarà disponible igualment a la pàgina Lleidatur del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida./Notícia emesa pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida

[HOME]

Back to top button