superior

Empreses

Avant Grup incrementa la facturació un 5% i aposta pel creixement

Un dels operadors catalanes que lideren el transport turístic per carretera, Avant Grup, te una previsió de vendes de 23,7M € per al 2009, un 4,87% més que l’exercici 2008. En un any complicat pel conjunt de les empreses Avant Grup ha realitzat una important inversió en unes noves instal•lacions de 7.500 m2 que seran la nova seu central de l’empresa.

El Director General d’Avant Grup SL, Rafael Zarza, ha destacat que els resultats econòmics, en un context com l’actual, demostren la forta estructura empresarial i empenta del grup. Amb 300 professionals i una flota de 162 vehicles és referent en serveis de mobilitat i transport de viatgers. Avant Grup realitza uns 127.000 serveis l’any.

Zarza comenta que “les noves instal•lacions representen un pas qualitatiu fonamental en la projecció nacional i internacional del Grup”. Aquest el formen les companyies Autocars Bardet i Autocars Canals i compta amb bases logístiques i operatives a Sabadell i a Barcelona Zona Franca, a més de la seu central inaugurada a Sant Boi de Llobregat .

El secretari de mobilitat de la Generalitat, que va participar de la inauguració de les instal•lacions no va estalviar elogis: “Avant Grup es una empresa modèlica i que cal posar-la com exemple perquè en una època com la que estem vivint han apostat pel creixement i la innovació”.

Back to top button