TT.OO. AA.VV.

Tez Tour tria Reus

L’edifici Tecnoparc de Reus acollirà les oficines centrals del turoperador rus Tez Tour per Espanya, Cuba, República Dominicana i Andorra.

Segons el consistori, "aquest acord es pot considerar estratègic sobretot si tenim en compte que el turisme rus és un dels que més impacte té a la ciutat i que aquest touroperador gestiona el 25% de les visites de turistes russos a Reus".

La vinculació de l’operador amb la Costa Daurada és molt important. Aquest interès en el mercat rus s’ha tornat a posar de manifest aquest mateix any quan Tez Tour ha organitzat una acció de promoció a Rússia al costat del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona en la qual han participat una nodrida representació d’empresaris de la Costa Daurada.

El passat any, Tez Tour va dur a la Costa Daurada uns 60.000 visitants, pel que es va consolidar com un operador turístic rellevant per a la zona amb una important quota de mercat, ja que durant 2012 els russos que van visitar la Costa Daurada van rondar els 350.000. L’estada mitjana d’aquests turistes çes de 11,5 dies, molt superior a la mitjana d’altres mercats.

[HOME]

Back to top button