superior

Destinacions

La Costa Brava, Iberia i Baleària entre els premiats 2021 de Condé Nast Traveler

La revista especialitzada en viatges i estil de vida de referència, Condé Nast Traveler España, ha lliurat els seus premis anuals distingint propostes i empreses turístiques destacades. En el capítol de millors destinacions ha premiat a la Costa Brava en l’apartat nacional i a Oaxaca (Mèxic) en l’internacional.

Jordi Masquef, vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona

La revista també ha reconegut la companyia aèria Iberia / Iberia Express “per ser una de les deu més segures del món front la Covid-19, segons Safe Travel Barometer” i a la naviliera Baleària que va ser “la primera naviliera del món en rebre el segell Global Safe Site Covid-19”.

Pel que fa  la Costa Brava, Condé Nast Travel destaca l’excel·lència de “fer un bany en una cala amagada a prop del cap de Creus, passejar pel camí de Ronda entre pins, o gaudir d’una panoràmica del mar Mediterrani al costat d’un poble de pescadors amb les barquetes gronxant-se sobre l’aigua al capvespre”.

Segons el Ranking Travel Information, Condé Nast Traveler és el web de viatges més llegit d’Espanya. Els guanyadors d’aquests premis són escollits per votació popular a través de les xarxes socials i les publicacions digitals del grup editorial.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button