superior

abajo

Hotels

Paradores invertirà 170M€ fins al 2012 i remodelarà el de Tortosa i Aiguablava

El president de Paradores de Turismo, Miguel Fernández, ha presentat el nou Pla Estratègic de la companyia, que contempla la inversió de 168,9 milions d’euros en la modernització de 19 dels seus establiments fins a 2012, entre ells els paradors catalans de Tortosa i Aiguablava.

Durant la presentació del nou pla, Fernández es va mostrar partidari d’aprofitar “la crisi per a assolir una bona posició i poder competir a curt termini quan l’economia es reactivi”. Segons el seu màxim responsable, gràcies al nou pla, “Paradores serà un referent per al turisme espanyol i representarà una part important de la seva imatge en el món”.

Paradores de Turismo gestiona més de 90 establiments a l’actualitat i preveu arribar a la centena l’any 2012. En aquest sentit, la xarxa estatal d’establiments hotelers ha revelat que té sobre la taula més de 150 peticions per a albergar nous establiments.

A més del de Tortosa i Aiguablava, Paradores compta amb cinc establiments més a Catalunya, la gestió dels quals ha estat reiteradament reivindicada per la Generalitat.

Back to top button