Empreses

El sector pot presentar les candidatures als Guardons de turisme de Catalunya 2016

La Generalitat de Catalunya ha obert fins el 30 d’abril el termini d’inscripció als premis de turisme 2016, que reconeixen l’esforç i la dedicació de les empreses i institucions en favor del turisme.

Amb aquests premis l’administració vol estimular comportaments professionals i actuacions que contribueixin a millorar la imatge turística de Catalunya i dels serveis turístics. En la convocatòria publicada al Diari Oficial de la Generalitat es detalla que es lliurarà una Medalla del Turisme o un Diploma Turístic de Catalunya per a cadascuna de les quatre categories següents:

•turisme responsable
•millor experiència turística
•millor projecte de coneixement i recerca aplicada al sector turístic
•innovació

La Medalla del Turisme de Catalunya és el “reconeixement a les persones que amb el seu esforç i dedicació han contribuït de manera especial a la promoció del turisme prestant serveis destacats al sector, en qualsevol del seus aspectes o modalitats, o bé contribuint amb el seu exemple professional i cooperació als interessos turístics de Catalunya i al posicionament internacional com a destinació turística”. En el cas del Diploma Turístic és el “reconeixement a la institució, corporació, entitat o establiment que hagi destacat per la seva activitat en favor del foment del turisme a Catalunya i a la internacionalització de la nostra destinació”.

A banda dels requisits concrets que han de complir els candidats per a cada categoria, tots els guardonats hauran d’acreditar “una actitud emprenedora reflectida en actuacions concretes i contrastables” i “el desenvolupament de l’activitat de manera èticament responsable”.

El jurat va atorgar els premis en l’edició de 2015 a Icària Iniciatives Socials, SAL, per Inout Hostel; a Jaume León Andrés; a la Fundació Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya; i a l’Estació d’Alta Muntanya de Tavascan.

Articles relacionats

Back to top button