superior

Ara Lleida

Àmplia presència de novetats dels Pirineus i de les Terres de Lleida a FITUR 2011

Les comarques de Lleida presenten un any més a la Fira Internacional de Turisme-Fitur 2011, que se celebrarà del 19 al 23 de gener a Madrid, una àmplia oferta global de turisme de neu, d’aventura, cultural, gastronòmic i de negocis. Entre les novetats que s’hi presentaran aquest any destaca la Xarxa de Pobles amb Encant de Lleida, un projecte pioner en l’àmbit de tot l’Estat que impulsa el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida obert als municipis, nuclis de població i entitats locals descentralitzades que tinguin com a màxim 1.000 habitants.

Actualment la xarxa té 31 pobles i municipis associats. La presentació tindrà lloc el dimecres, 19 de gener, a les 12.30 hores a l’estand de l’Agència Catalana de Turisme a càrrec del president de la Diputació, Jaume Gilabert, i de la presidenta de l’Associació de Pobles amb Encant de Lleida, Esther Isús.

Entre d’altres productes turístics de Lleida que també s’exposaran en aquesta edició de Fitur hi ha la Ruta del Vi per part de Turisme de Lleida, l’oferta de turisme familiar de l’Alt Urgell i l’aposta de la Val d’Aran com a destinació de referència internacional en turisme de congressos i reunions, la Ruta dels Castells del Sió per la comarca de la Segarra, el 10è aniversari de la declaració de les esglésies de la Vall de Boí com a Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, els Espais de la Memòria Democràtica de la Noguera, l’Aeroport de Lleida-Alguaire, que compleix el primer any de servei amb nous vols destinats al turisme de neu, i les novetats per a la temporada 2011 del Centre d’Observació de l’Univers (COU), situat a Àger, que donarà a conèixer el Consorci del Montsec.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, amb la marca “Ara Lleida”, participa amb el córner "Pirineus" juntament amb els consells comarcals de l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà i Torisme d’Aran, mentre que els consells comarcals de la Segarra, la Noguera i el Consorci del Montsec ho fan amb el córner "Terres de Lleida". Turisme de Lleida manté, com en anys anteriors, un espai diferenciat. Tots els patronats de promoció turística de les comarques lleidatanes seran situats dins de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme.

Relació de presentacions de l’oferta turística de Lleida que tindran lloc a Fitur 2011 a l’estand de l’Agència Catalana de Turisme (Pavelló 7)

DIMECRES, 19 DE GENER

D’11 a 11.30 hores

Organitza: Turisme de Lleida

Presentació: Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre

De 12.00 a 12.30 hores

Organitza: Consorci del Montsec

Presentació: Novetats del Centre d’Observació de l’Univers del Montsec (COU)

De 12.30 a 13.00 hores

Organitza: Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida

Presentació: Xarxa de Pobles amb Encant de les Terres de Lleida .

De 13.30 a 14.00 hores

Organitza: Torisme Val d’Aran.

Presentació: Val d’Aran Convention Bureau (VACB)

 

Presentació de la Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre a l’estand de la Ruta dels Vins d’Espanya (Pavelló 7)

A les 13.00 hores

Organitza: Turisme de Lleida

Presentació: Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre

Back to top button