superior

Fires i Congressos

Barcelona acollirà el I Congrés Internacional sobre Turisme Asiàtic

Ponents de tot el món es donaran cita al CaixaForum, el 25 i 26 de setembre, per debatre les oportunitats que ofereix per Europa el continent Asiàtic en el camp del turisme i en especial Japó, Corea, la Xina i l’Índia.

Àsia, amb el 50% de la població mundial, s’ha convertit ja en un dels principals motors de creixement del sector turístic. Els baixos nivells de renda i desenvolupament havien limitat fins fa poc el seu atractiu com a mercat emissor per actualment, el panorama ha canviat de forma ostensible. Europa és un atractiu turístic per ciutadans del Japó i Corea, i més recentment per la Xina i l’Índia, que amb una població conjunta de 2.500 milions de persones, s’afegeixen al mercat global.

Segons dades de l’Organització Mundial del Turisme, la Xina i l’Índia seran dos dels principals mercats emissors de turistes en les properes dècades. Per altra banda i com a destinació receptiva, Àsia va passar de rebre el 16,2% del turisme internacional l’any 2000 al 20,6% en el 2007.

Els impulsors del I Congrés Internacional sobre Turisme Asiàtic informen que els objectius de la trobada és mostrar les oportunitats que el mercat asiàtic ofereix per a Europa, mitjançant l’anàlisi de la demanda, les necessitats d’adaptació del sector o les perspectives de creixement del turisme. També vol recollir les opinions dels responsables d’organismes de promoció turística i del sector de la intermediació per compartir pràctiques i experiències d’èxit i així aprofitat el potencial que Àsia ofereix al sector turístic europeu.

Aquest congrés està organitzat per la Casa Àsia, Turespaña, Turisme de Catalunya i Turisme de Barcelona, i està dirigit a empreses del sector hoteler, turoperadors, línies aèries, el sector de la restauració, la venda al detall, responsables de promoció turística i cultural del sector públic i privat i altres interessats en Àsia com a mercat emissor i receptor de turistes.

Back to top button