superior

Fires i Congressos

El Saló del Caravàning 2008 arriba amb força

Un centenar d’empreses han confirmat la seva assistència al Saló Internacional del Caravàning quan encara falten tres mesos per la seva celebració -del 27 de setembre al 5 d’octubre-

El Saló ocuparà 35.000 m2 nets d’exposició que aquest any incorpora, a més, dos nous espais d’activitats: l’Àrea Motor- Autoescola Caravaning i l’Àrea Esportiva. Segons ha informat Fira de Barcelona el bon ritme de la contractació fa preveure que aquesta 28ª edició del saló arribarà als 150 expositors directes de tots els segments del caravàning.

Enguany també es podrà trobar una zona denominada Àrea de Vacances, on hi participen càmpings, empreses i entitats que ofereixen destinacions relacionades amb els paratges naturals especialment dirigides per aficionats al càmping i al caravàning.

El Caravàning 2008 és de caràcter professional i obert al públic, i segons els organitzadors s’ha convertit en la convocatòria més gran del sector en el sud d’Europa. La fira tindrà lloc en els pavellons 2 i 3 del recinte firal de Gran Via. En la passada edició, 60 mil visitants van acostar-se al saló per conèixer les novetats dels fabricants i distribuïdors.

Back to top button