superior

abajo

Fires i Congressos

Especialització i internacionalització a la 15a edició d’Agrotur

Fira de Cornellà (Barcelona) acollirà del 7 al 9 de novembre una nova edició d’Agrotur, el Saló Nacional de Turisme Rural. Coincidint amb el seu quinzè aniversari, el certamen mostrarà les novetats d’un sector que tendeix a l’especialització i a la professionalització per continuar garantint la seva bona marxa.

Agrotur presentarà enguany una oferta emergent que mostrarà un turisme d’interior i rural molt més diversificat on la gastronomia, la naturalesa, la cultura i el patrimoni s’afegeixen com a valors afegits a l’atractiu del territori. A més de Catalunya i altres comunitats espanyoles, els expositors procedents d’altres països completen l’oferta d’Agrotur 2008, oferint noves vies de negoci internacional que responen a la demanda creixent del turista català.

Cal destacar, un any més, la celebració de la IX Jornada Nacional de Turisme Rural, un fòrum de debat i d’anàlisi que, juntament amb l’oferta dels expositors, consolida aquesta fira com a reflex del present i de les tendències de futur del sector.

Catalunya, una de les destinacions preferides

Segons l’Institut Nacional d’Estadística (INE), durant el mes d’agost de 2007, les pernoctacions en establiments de turisme rural a Espanya van superar els 1,6 milions, fet que suposa un increment del 0,8% respecte al mateix mes de l’any anterior. El nombre de places també va créixer un 5,8% més que l’agost de 2006.

Les destinacions més demandades i que registren una major activitat són Castella-Lleó, Principat d’Astúries i Catalunya. A Catalunya existeixen actualment més de 1.700 cases de turisme rural que sumen més d’11.000 places.

Back to top button